Αλλάξτε Τις Αγχωτικές Σας Συνήθειες

Σίγουρα θα σας το έχουν πει πολλές φορές, αλλά όταν ξεκινάτε μία δίαιτα ίσως καταδικάζετε τον εαυτό σας σε αποτυχία από την αρχή.

Εδώ είναι το γιατί:

Οι δίαιτες είναι αγχωτικές. Είναι αγχωτικές για το μυαλό αλλά και το σώμα σας. Και το άγχος αναγκάζει το σώμα να απελευθερώνει ορμόνες οι οποίες προκαλούν μια αλυσιδωτή αντίδραση διατροφικών προβλημάτων για πολλούς ανθρώπους.

Αυτός είναι ο λόγος που η απώλεια βάρους με πιεσοθεραπεία, νευρογλωσσικό προγραμματισμό και ύπνωση είναι τόσο ισχυρή. Όταν αλλάξετε την συμπεριφορά σας, τα περιττό βάρος θα εξαφανιστεί.

Δυστυχώς πολλοί από εμάς τρώμε για μειώσουμε το άγχος. Αλλά η αλήθεια είναι ότι η ανακούφιση που βρίσκουμε είναι σύντομη και διαρκεί μόνο μέχρι την τελευταία δαγκωνιά. Έπειτα το πρόβλημα ξαναεμφανίζεται.

Στην πραγματικότητα, τα προβλήματα ή το στρες πότε δεν έφυγαν – απλά το φαγητό ήταν ένας αντιπερισπασμός. Μόλις ο κύκλος ξεκινήσει, τα αναπόφευκτα συναισθήματα ότι είμαστε μια αποτυχία εδραιώνονται.

Γιατί όχι μόνο δε λύνουμε τα προβλήματα μας μέσα από το φαγητό, αλλά δημιουργούμε και ένα καινούριο πρόβλημα γύρω από τη μέση μας.

Ποια είναι η λύση;

Στον χρόνο που σας παίρνει να αναζητήσετε οποιοδήποτε από τα αγαπημένα σας γρήγορα φαγητά (ή να συμβιβαστείτε με οτιδήποτε κάνει!), μπορείτε να κάνετε κάποια βήματα ώστε να σπάσετε το κύκλο, να νικήσετε το στρες, να ξεφορτωθείτε την ανάγκη για φαγητό λόγω συναισθηματικής φόρτισης τα οποία θα σας βοηθήσουν να μειώσετε το περιττό βάρος για πάντα (χωρίς ιδιαίτερα σκληρή προσπάθεια!).

Μια πολύ καλή επιλογή θα ήταν το Phen24 για να κάψετε λίπος 24 ώρες το 24ωρο. Αν όμως δεν νιώθετε ότι θέλετε να δώσετε κάποια χρήματα προς το παρόν, συνεχίστε να διαβάζετε.

Βρείτε Εργαλεία Εκτός Του Πιρουνιού Και Πολεμήστε Το Άγχος Και Την Νευρικότητα

Η επιθυμία για φαγητό, ιδιαίτερα για αυτούς που τρώνε λόγω συναισθηματικής φόρτισης, δείχνει ότι θέλετε κάτι άλλο. Αυτό το κάτι άλλο μπορεί να είναι δημιουργική ώθηση, συντροφικότητα η περισσότερη ικανοποίηση στη ζωή.

Προσδιορίστε Το Έναυσμα

Τι δίνει το έναυσμα για το φαγητό; Πλήξη, απογοήτευση και μοναξιά; Μόλις ανακαλύψετε ποιο είναι το πραγματικό πρόβλημα θα έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε τις αγχωτικές συνήθειες και την συμπεριφορά σας.

Εδώ θα βρείτε έναν οδηγό που θα σας βοηθήσει βήμα – βήμα να ανακαλύψετε και να “ταΐσετε” το πραγματικό σας πρόβλημα!

Αλλάξτε Τις Αγχωτικές Σας Συνήθειες Για Να Χάσετε Βάρος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *